Dålig poker

 

Självklart finns det även dålig poker och dåliga pokerrum. Men vad är då egentligen dålig poker? Tja man kan säga att dels så finns det bra pokerspelare och dåliga pokerspelare, en dålig spelare är någon som inte brytt sig om att lära sig spelet fullt ut. Han eller hon spelar som en galning och höjer insatsen extremt även om dem har dåliga kort på hand.

Det kan även vara spelare som bara inte bryr sig, dem spelar för att ha något att göra, inte för att det är roligt eller givande. Då blir det heller inget roligt spel, dessa spelare brukar man kalla för riktiga ”wildcards” det är nästan allra svårast att spela ett bra spel själv när man spelar mot en sådan. Eftersom att deras spel aldrig följer någon som helst logik så kan man aldrig veta hur dem kommer satsa på nästa runda eller vad dem kan tänkas ha för kort på hand. Och om man inte kan utläsa vad de andra kör för strategi, ja då blir det väldigt svårt att veta hur man själv ska spela. Det bästa är nog att köra sitt eget race mot denna typ av spelare, helt enkelt att bara köra efter de kort man har och vad man tror är bäst att göra.

Dålig poker kan även vara de perioder när det går dåligt för dig, när man har en torrsträcka helt enkelt. Det är något som händer precis alla spelare, vare sig dem är proffs eller inte. Något som man måste lära sig att leva med som pokerspelare helt enkelt. Det som blir bättre med ju bättre man blir på spelet är att man kan minska längden på sina torrsträckor eftersom att man lär sig hur man själv fungerar i spelet. Poker handlar mycket om att lära känna sig själv, därför lönar det sig alltid att analysera sitt eget spel.

Så vad är ett dåligt pokerrum då? Tja, det är nog lite upp till var och en men jag skulle beskriva det så här; Ett dåligt pokerrum är det när man störs av designen, den är plottrig och missledande. Spelartrafiken är låg, det vill säga att det inte är så många som spelar där. Dem erbjuder ingen som helst form av bonus till sina spelare. Det finns inga Freeroll turneringar att spela. Det är svårt att navigera på sidan och kundsupporten fungerar inte alls. Om ett pokerrum online har alla dessa egenskaper så skulle jag aldrig spela där.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*