Theo Jorgensen rånade i Danmark Hem

Söndag, December 2, 2012 rockade ett brott European pokervärlden. Det rapporterades att Theo Jorgensen, en professionell pokerspelare från Danmark och ganska karismatiske ikonen i pokervärlden, blev skjuten under en hem invasion på samma kväll. Han är i stabilt tillstånd och har sedan dess gjort en återhämtning, men sårades under incidenten. Vad hände Låt oss ta reda på. Den angripne inträffade på 10 PM på December 2, som såg tre män tvinga sin till Jorgensens hem i Greve kommun, Danmark. Detta är ca 13 mil sydväst i Köpenhamn. Innan händelsen, Jorgensen och hans familj var avkopplande hemma, men tre män påtagning balaclavas gjort sin väg in i hans hem och sköt poker professionellt tre gånger i benet. Endast ett av dessa skott gjorde betydande skada. De andra två betade ”” hans ben. För att förhindra händelsen eskalerande någon ytterligare, tros det att Jorgensens fru inriktad engelsktalande angriparna till kontanter säkra i sitt hem.

Detta är enligt uppgift i intervallet fem-siffra danska kronan, vilket skulle vara inte mindre än $17.000 USD. Hans hustru ringde sedan polisen förmodligen när angriparna hade flytt med kontanter, som senare svarade och sökte fastigheten med hundar. Inga misstänkta har gripits ännu. Alla angriparna tros att manliga och var runt samma höjd någonstans runt sex fot lång. De var av genomsnittliga bygga och bar grå jackor, grå byxor och lätt färgade skor. Det tros också bedrev en militär-grade sub kulspruta, som användes i attacken.

Jorgensen kommenterade senare attacken genom hans personliga Facebook-sida. Han avslöjade att han var fysiskt fin och rörde sig från attacken. Jorgensen sa ”under omständigheterna jag mår bra och vill fokusera på att ta hand om min familj så vi kan få igenom detta”. Han har sedan dess gått att spela i flera organiserade turneringar inklusive European Poker Tour i mars 2013 där han placerade sig som fjärde vid huvudeventet bordet för en kontant finish 183,000 GBP (cirka $278,000 USD). Det är osannolikt att denna upprörande attack kommer att ha ett bestående intryck på spelaren, som redan har återupptagit sitt normala liv och har gått tillbaka till vad han är känd för. Dock fungerar det som en varning till andra praktiken säkra hem åtgärder, vilket inkluderar att hålla så lite kontanter i hemmet som möjligt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*